Teamleider (36u)

Ben jij de teamleider die we zoeken?

Weet jij uitvoering te geven aan projecten, werkzaamheden binnen een team te coördineren en zie je waar kansen liggen om de dienstverlening verder te optimaliseren? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Als teamleider bij Van Spaendonck Online heb je een gedegen kennis op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Vanuit deze basis ben je de inhoudelijke expert op de afdeling. Binnen Van Spaendonck Online staat de klant centraal, dat begrijp jij als geen ander! Projecten leiden op het gebied van het verbeteren van de dienstverlening en het regelmatig bezoeken van onze klanten zijn dan ook onderdeel van jouw takenpakket. Binnen het team zet je rapportages op, bespreekt deze regelmatig en koppelt terug aan je manager. Een veelzijdige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden!

Van Spaendonck Online

Als teamleider kom je te werken bij Van Spaendonck Online (VSO), onderdeel van Van Spaendonck Services, in Tilburg. VSO is al meer dan 50 jaar deskundig op het gebied van salaris- en personeelsadministraties. Deze jarenlange ervaring en deskundigheid is binnen Van Spaendonck Services gebruikt voor de ontwikkeling van Loket.nl, de slimme online applicatie voor salaris en personeel. Dat VSO voor de salarisverwerking gebruik maakt van Loket.nl, zal je dan ook vast niet verbazen.

VSO verwerkt zo’n 30.000 jaaropgaven per jaar, voor ongeveer 1.000 klanten. Dit betreft zowel grote internationaal opererende organisaties als lokale MKB-ondernemingen. Samen met je manager en 12 salarisadministrateurs- en adviseurs van VSO zal jij klanten optimaal ondersteunen om de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Precies passend bij de wensen van de klant.

De relatie met Loket.nl

VSO is het modelkantoor van de applicatie Loket.nl. Dit betekent dat alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden getest en als eerste geïmplementeerd worden bij VSO. Dat betreft niet alleen software updates, maar ook nieuwe functionaliteiten en betaversies van nieuwe releases. Na een release van updates krijg je direct respons van je klanten. Door dit directe klantcontact van VSO ben je voor Loket.nl een belangrijke bron voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Wij bieden

Een dynamische functie waarbij een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit, creativiteit en helikopterview. Binnen het kader van jouw rol als teamleider krijg je de vrijheid en mogelijkheden om deze uitdagende functie invulling te geven.

Je komt te werken binnen een vooruitstrevende organisatie, waar samenwerking de sleutel tot succes is.

Een marktconform salaris wordt geboden afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en winstdelingsregeling. De standaard arbeidsduur is 36 uur per week.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van het diploma PDL en VPS
  • Je hebt zowel een analytisch als probleemoplossend vermogen
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent klantgericht en legt makkelijk contacten
  • Microsoft Excel kent voor jou geen geheimen
  • Je neemt vakinhoudelijke kennis en ervaring over salarissen mee. Je bent namelijk voor collega’s het eerste aanspreekpunt op dat vlak.
  • Ervaring met het aansturen van een team en projecten leiden is een pré
  • Ervaring met de salaris- en personeelsadministratie in Loket.nl is een pré

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar Brigitte Staps (b.staps@loket.nl).

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Afke Vissers, manager VSO (013-3031600).

Deel dit artikel

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Klant login
X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma