Medewerker support (36 uur)

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Hou jij van puzzelen en krijg jij energie van klantcontact? Dan ben jij die Medewerker Support waar Van Spaendonck Online in Tilburg naar op zoek is!


Van Spaendonck Online (VSO)

Van Spaendonck Online valt onder de in 1919 opgerichte van Spaendonck Groep en als salaris- en personeelsadministratiekantoor verwerken wij jaarlijks zo’n 29.000 jaaropgaven voor ongeveer 1000 klanten. Hierbij kun je denken aan zowel grote internationaal handelende organisaties als lokale MKB ondernemingen. Wij werken nauw samen met onze zusterorganisatie Loket.nl die als marktleider de meest vooruitstrevende internetapplicatie ontwikkelt.Wij bieden SaaS oplossingen en (mobile) apps waarin alle zaken op het gebied van HR online kunnen worden geregeld. Onze klanten kunnen naar wens allerlei HR modules koppelen aan deze online applicatie, hij kiest zelf waar hij gebruik van wil maken en op welke manier hij wil samenwerken met accountants en werknemers. Dit alles om personeelsprocessen soepeler te laten verlopen. Met deze oplossing van Loket.nl worden jaarlijks 1.000.000 werknemers verloond, worden er miljoenen gegevens per maand verwerkt en wordt dagelijks zo’n 14.000 keer ingelogd via verschillende devices.Ga voor meer informatie naar http://www.vanspaendonckonline.nl en http://www.loket.nl.


Functie

Jij bent degene die het eerste aanspreekpunt zal zijn vanuit de eerstelijns helpdesk om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Alle vragen met betrekking tot onze online applicatie weet jij te beantwoorden, of je weet precies waar je het antwoord kan vinden. Weet je het niet? Dan ga je het uitzoeken, jij vindt het namelijk leuk om te puzzelen en gaat door totdat je het probleem hebt opgelost. Zijn de vragen te complex op het gebied van salarisadministratie en kom je er niet uit? Dan zet je de vraag door naar een ander team.Een achtergrond in salaris- en/of personeelsadministratie is wel belangrijk om je in te kunnen leven in de klant. Ook ben jij analytisch sterk en vind jij snel je weg in nieuwe software. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen Loket.nl worden namelijk getest bij Van Spaendonck Online en worden hier als eerste geïmplementeerd. Dit betreft niet alleen software updates maar ook nieuwe functionaliteiten en betaversies van nieuwe releases. Na zo’n release van updates krijg je direct respons van je klanten. Dit helpt jou om mee te denken in het verbeteren van processen en het door ontwikkelen maar ook optimaliseren van nieuwe functionaliteiten van de applicatie.


Wij bieden

Werken bij van Spaendonck in de rol van Medewerker Support betekent werken in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. De functie biedt veel afwisseling en je bent een belangrijke spil tussen jouw klanten en onze software. Je krijgt veel vrijheid binnen deze uitdagende functie en we vinden het leuk als je meedenkt in het verbeteren van onze applicatie en processen. Goede medewerkers willen wij aan ons binden, je krijgt daarom veel kansen om je door te ontwikkelen, wij denken hierin altijd met je mee!Een marktconform salaris wordt geboden afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en winstdelingsregeling. De standaard arbeidsduur is 36 uur per week.


Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een achtergrond in HR of financiële opleiding maar dit is geen must
  • Een PDL is een sterke pré maar deze opleiding is ook bij ons te volgen
  • De ideale kandidaat heeft enige werkervaring (0-3 jaar) in een soortgelijke rol of administratieve functie, waarin je deels kennis hebt opgedaan van salaris- en/of personeelsadministratie. Maar ook kandidaten met meer werkervaring nodigen wij van harte uit om te solliciteren!
  • Heb jij al ervaring met het werken met onze applicatie Loket.nl? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren!

Verder ben jij een echte doorpakker die snel kan schakelen, je durft de telefoon op te pakken en je staat stevig in je schoenen. Jij bent stressbestendig en je laat je niet zo snel gek maken. Ook ben jij analytisch en heb je affiniteit met onze applicatie van Loket.nl.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar Brigitte Staps, Salarisadministratie en HR (b.staps@loket.nl).Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afke Vissers, manager VSO (013-3031600).

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Klant login

Per 1 mei 2021 gaat Van Spaendonck Online, CoPilot heten!