“Het salarissysteem van Van Spaendonck Online biedt precies de functionaliteiten die we nodig hebben”

Buro Maks in Tilburg besloot in 2014 op zoek te gaan naar een andere partner voor de verwerking van haar salarisadministratie. Het oude salarispakket bracht te hoge kosten met zich mee. De keuze viel op Van Spaendonck Online en het bijbehorende salarispakket Loket.nl. Buro Maks, dat gespecialiseerde hulpverlening biedt aan mensen met psychiatrische problematiek, noemt de applicatie van Loket.nl eenvoudig van opzet. Lilian Duffhues, medewerkster op de afdeling HRM en salarisadministratie, legt uit: “Het is een makkelijker pakket, het kost minder tijd en het is voordeliger. Precies wat wij op onze salarisadministratie nodig hebben.”

Het bedrijf uit Tilburg biedt gespecialiseerde hulpverlening in de thuissituatie aan volwassen, kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematiek. De gebruikte aanpak is onderscheidend: persoonlijk, professioneel, dialoog gestuurd en midden in de maatschappij. Na een periode van schaduwdraaien werd Loket.nl conform de CAO GGZ met een eigen pensioenregeling door Van Spaendonck Online bij Buro Maks ingericht.

Kleinschalig bedrijf
Trudie Beekers, coördinator van de afdeling salarisadministratie, geeft aan: “Het salarispakket werkt erg prettig en is overzichtelijker dan het salarispakket waar we voorheen mee werkten. We besparen veel tijd en kosten sinds we de salarisverwerking met Loket.nl uitvoeren.” Iedere maand keert haar collega Lilian de salarissen uit voor de circa honderd medewerkers die bij het bedrijf in dienst zijn. Vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf wordt dit proces in eigen beheer gehouden. Lilian: “Voorheen was ik een dag met de salarisuitkering kwijt, tegenwoordig een halve dag. De tijd die je hier aan besteedt, is natuurlijk wel afhankelijk van de gegevens van werknemers waar je per maand rekening mee dient te houden.”

Geen poespas
Buro Maks werkt met een importsheet waarin alle voor hen voorkomende variabele mutaties kunnen worden ingevoerd en zo in Loket.nl kunnen worden geïmporteerd. Ook kan Lilian kosteloos proefverloningen verwerken waar ze bij het vorige salarispakket nog voor moest betalen. Van Spaendonck Online wordt ingeschakeld wanneer Buro Maks een specifieke vraag heeft over de applicatie. Trudie licht toe dat het accountantsbureau de applicatie van Loket.nl voor Buro Maks zo heeft ingericht, dat alleen de functionaliteiten waar het bedrijf om heeft gevraagd zichtbaar zijn. “Geen onnodige poespas dus.”

Duidelijke navigatie
Lilian vervolgt: “Voor ons is het heel prettig dat in Loket.nl alles overzichtelijk bij elkaar staat. Je hoeft niet naar beneden te scrollen in je zoektocht naar een specifieke functionaliteit. Gebruiksvriendelijk, dat is een goede omschrijving van Loket.nl.” Collega Trudie voegt daar aan toe: “Alles staat helder verwoord. De applicatie werkt simpelweg heel erg goed voor ons.”

Een groot pluspunt voor Lilian en Trudie is dat ze een erg goed en vertrouwd gevoel hebben bij hun contactpersoon binnen Van Spaendonck Online. “Daarnaast kunnen we met het digitale salarispakket Loket.nl ten alle tijden op alle locaties aan het werk.”

DSC08619

Zoek de verbinding!

Vragen of ons beter leren kennen? Laat het ons weten!

Inloggen