Internationale samenwerking Van Spaendonck Online

 In Nieuws

Van Spaendonck Online heeft een samenwerkingsverband met Ceridian International Payroll Solutions. Ceridian Payroll Solutions biedt salarisverwerking aan in meer dan 50 landen. In Nederland wordt voor deze dienstverlening gebruik gemaakt van loket.nl. Van Spaendonck Online zorgt voor een naadloze aansluiting en inrichting tussen de internationale afspraken en nationale wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een uniek (webbased) contact tussen de internationale moeder organisatie, Ceridian, Nederlandse werkmaatschappij(en) en werknemers. Alle betrokken partijen krijgen op deze wijze eenduidig en digitaal de beschikking over de noodzakelijke informatie. Aan het proces komt dan ook geen papier meer te pas.

Indien u vestigingen heeft in een ander land van het International  Alliance Network, kunnen wij u in contact brengen met Ceridian, zodat u ervan verzekerd bent dat de salarisverwerking gewaarborgd is.

Recente berichten

Leave a Comment

Zoek de verbinding!

Vragen of ons beter leren kennen? Laat het ons weten!

Inloggen